Some maintenance required

Galerie Verticale art contemporain, Laval, Quebec
August 1 – September 9, 2001
Installation

A wall was built in the gallery to divide the space during the exhibition. Included in the space were elements from the construction, plywood and gyprock sheets. Water from a dripping pipe was collected in a pail. A workbench complete with a peg board of hand tools was backed by a representation of a bathroom with a full medicine cabinet and sink complete with a dripping tap. Two elements representing the passage of time were included: a pendulum suspended from the ceiling and a small video monitor showing the inner workings of a clock ticking installed under the table top of the work bench.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *